WWW.COUNTRY.GLASSMECHANIX.EULehetőség van arra, hogy ország vagy városnév.glassmechanix.eu végződésű domain nevet béreljen vállalkozásunktól! 

Példa:

www.slovakia.glassmechanix.eu

www.austria.glassmechanix.eu 

www.italy.glassmechanix.eu

www.germany.glassmehanix.eu

www.poland.glassmechanix.eu 


Fontos, hogy a domain név az nem a weboldal, és nem a tárhely! A domain név a weboldal neve. Legjobb hasonlat az ingatlan. A domain név a telek címe. A weboldal meg a téglából épült ház. A domain jelenti a nevet amit beírunk az internet böngészőbe. Azért szükséges egy jó név, mert az az alapja a vállalkozásunknak! Arról itélik meg a vállalkozást!


Kérdések és válaszok:


Miért jobb ez a domain mint a saját? Mert ez a domain név idős, és beregisztrált a google robotok már feltérképezték! Tehát szinte azonnal felkerül az első oldalra az aldomain! 

Mikor kell fizetnem a bérleti díjjat? Addig nem kell bérleti díjjat fizetni, ameddig a google fel nem hozza az első oldalra a kiválaszott domain nevet!

Tudnak weboldalt készíteni? Igen tudunk, ennek egyszeri költsége bruttó 100.000.- Ft (2018)

Mennyi idő a weboldal elkészítése? Egy hét alatt készen van a weboldal.

Mennyibe kerül egy aldomain név bérlése? Egy hónap nettó 4.000.- Ft (2018)

Előre kell kifizetni a weboldalt? Nem utólag kell a weboldalt kifizetni!

Domain nevet előre ki kell fizetni? Igen előre ki kell fizetni aktuális év december 31 ig ahogy megjelenik a google első oldali találati listájában.

Mennyi a legkissebb bérlési idő? Minimálisan 6 hónap maximum az aktuális év december 31 ig!


Amennyiben a konkurenciám a domain nevemet megvenné önöktől ven elővásárlási jogom? Igen az aktuális bérlőnek mindig örökös elővásárlási joga van, ami annyit jelent hogy a jövőbeni bérlőnek amikor lejár az aktuális bérlő bérleti díjja, elkezdődik egy érvényes internetes licit(Vatera) a végső árat ugyanarra a domain névre kettő évnyi bérleti díjjat előre át kell utaljon. Az érvényes licitre a régi bérlőnek elővásárlási joga van, tehát az új bérlőtől kapott átutalt összeg visszautalásra kerül! Ezzel védjük meg az éppen aktuális bérlőt!


  További kérdések esetére elérhetőség: office@glassmechanix.eu 

 

Webáruház készítés
argep.hu aprohirdetesingyen.hu olcsobbat.hu vatera.hu